Selectie zvv Zaandijk ter voorbereiding tot en met dinsdag in Sevilla

Zaanstad- De selectie van zondag 4e klasser zvv Zaandijk verblijft op trainingskamp in het Spaanse Sevilla. De volledige selectie bereidt zich daar in het kader van een voorbereidingsweekend voor op de tweede seizoenshelft.

Vrijdag ochtend om 06:20 vlogen de Zaandijkers met Transavia in alle vroegte naar Sevilla. Trainingskleding, zwembroek, zonnebroel, sponsorkleding en goede humeur mee wat het verzoek van de begeleiding. Via EVA Spanje reizen is er voor de selectie van Jan Pool en Christopher Manuputty een goed georganiseerd programma samengesteld. Op vrijdag was er een voetgolf toernooi in het Olympisch stadion waar de selectie ook in het hotel verblijft.

Zaterdag staat er een padeltoernooi op het programma en in de avond een spelletjes avond en verkenningstour door de stad Sevilla. Uiteraard wordt er ook getraind- in het Olympisch stadion- en `s avonds bezoekt de formatie uit Zaandijk de wedstrijd Sevialla tegen Getafe. Maandag wordt gaan de voetballers kayakken en dinsdag ochtend vliegen ze weer terug naar Nederland.