Overtuigende toernooiwinst Sporting Krommenie 09-1 in Culemborg

Culemborg- Op 29 december 2022 nam het team van Sporting Krommenie 09-1 deel aan het sterk bezette winterjeugdtoernooi van v.v. Focus’07 in Culemborg. Daar presteerden de Krommenieërs meer dan naar behoren.

Verenigingen uit meerdere provincies namen hieraan deel en als kwaliteitseis gold minimaal hoofdklasse spelen. Na in de poule achtereenvolgens te winnen van De Meern met 6-1, Geel Wit met 6-2, BVV den Bosch met 3-0 en AFC’34 met 5-3 stond Sporting Krommenie 09-1 als poulewinnaar in de finale. Daar wachtte de andere poulewinnaar te weten DSO uit Zoetermeer. Het werd een spannende en enerverende finalewedstrijd. Na een snelle 0-1 achterstand wisten de mannen ook deze de wedstrijd naar zich toe te trekken- winst met 2-1- en daarmee dan ook zes keer op rij te winnen. Dan mag je toch spreken van een onbetwiste winnaar van het toernooi. Proficiat met dit fraaie resultaat.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl