Oliebollen toernooi voor de kampioenen van zvv Zaandijk jo7/jo-8

Zaandijk- Zaterdag heeft het team van ZVV Zaandijk jo7/jo-8 een oliebollentoernooi gehad met diverse andere jeugdteams. De dag werd mede mogelijk gemaakt door de spelers van zvv Zaandijk jo19 , die bereid waren om te fluiten. Er was op sportpark Schanszich aan de Diederik Sonoyweg enorm druk met een fantastisch opkomst. Bij iedere deelnemer was er veel enthousiasme te bespeuren en vooral de poema,s- die met jo8 teams mee deden- waren een genot om te zien. En in de kantine waren er na afloop oliebollen en was het druk en gezellig in de kantine.

Al met al was het een geweldige dag in de wetenschap dat een groot deel van de Zaandijk jeugd zaterdagavond-in totaal met 256 jeugdleden- naar het eredivisieduel AZ tegen Vitesse gaat. Dat duel begint om 18:45 uur en is de openingswedstrijd van de tweede seizoenshelft van Alkmaar Zaanstreek.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl