Fortuna Wormerveer in Valencia tegen Naaldwijk.

Vier dagen trainingskamp Spanje voor zondagselectie Fortuna Wormerveer.

Zaanstad- Net als talrijke andere amateurclubs is ook de zondag selectie van 1e klasser sv Fortuna Wormerveer op trainingskamp. Dit weekend is het Spaanse Valencia de bestemming voor de ploeg van scheidend trainer René van Elsland. Zaterdagmiddag verloor Fortuna W daar met 1-2 van Naaldwijk.

De temperatuur is daar jaloersmakend prettig in ieder geval. Maar de selectie van Fortuna Wormerveer gaat daar niet heen om te rusten. De basis voor een spetterende tweede competitiehelft zal daar gelegd moeten gaan worden. Traditiegetrouw is er een stevig programma in elkaar gezet waar wij u graag deelgenoot van maken.


Het begint vrijdag op zaterdagnacht al lekker laat of zeg maar gerust vroeg op de parkeerplaats op het Wateringcomplex aan de Esdoornlaan in Wormerveer.

Op het programma stond zaterdag een oefenduel tegen Naaldwijk welke met 1-2 door de ploeg uit Wormerveer werd verloren. Zondag wordt er zoals iedere dag gezamenlijk ontbeten en ook het diner wordt gezamenlijk genuttigd. Overdag staat er een strandtraining op het programma en in de middag volgt er een fietstour. De maandag ochtend staat weer in het teken van trainen waarbij de middag naar eigen idee zal worden ingevuld. Op dinsdag is het ontbijten, uitchecken en richting airport Valencia en zal de weg terug via Schiphol Amsterdam worden ingezet om dinsdagmiddag weer veilig in Wormerveer aan te komen.

Schermafbeelding_2023-01-06_om_17.32.08.png

Schermafbeelding_2023-01-06_om_17.32.20.png

Schermafbeelding_2023-01-06_om_17.32.32.png
In de ochtend moet er flink wat arbeid verricht gaan worden. Trainer Rene heeft een pittig programma in elkaar gezet. De avond zal gekenmerkt worden door de nodige hoogtepunten. Traditiegetrouw zullen er door de ‘kampdebutanten’  speeches worden uitgesproken. En dat kan soms tot veel hilariteit leiden/lijden….
Schermafbeelding_2023-01-06_om_17.32.44.png
De laatste dag is dan al weer aangebroken en zal een ongetwijfeld moe maar voldaan gezelschap terugkeren in Wormerveer. Klaar voor een uitstekend vervolg van de zware competitie in de eerste klasse A.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl