Harde kern vv Knollendam MOPPERS staat ook in 2023 weer voor de club klaar.

Oostknollendam. De Mop ploeg begint het jaar 2023 scherp met een goede wensen foto. De ploeg wenst een ieder een gelukkig nieuwjaar en staat alweer klaar in de startblokken.

Het idee was (we laten even in het midden van wie) een beetje bijzondere nieuwjaarskaart te maken met daarop alle vv Knollendam maandagwerkers. Op een bijzondere locatie. Dat werd de schaatshal welke tien dagen het centrum van het Nova Vita-winterfeest was. Dat kon nog net want inmiddels is de tent weggehaald. Niet iedereen was meteen even enthousiast (”Moet dat, het kan toch ook gewoon op het veld?”) maar uiteindelijk waren ze er alle negen. Zonder Klaas Bankersen (97), die moest in 2022 afhaken vanwege gezondheidsproblemen. Hij verblijft in Torenerf.

Op de foto: Vlnr: Hein Noom, Car Husslage, Evert Klos, Aad Stam, Bart van der Laan, Pim Knijnsberg, Jan Stam, Gerard Houthuyzen, Jaap Leegwater.

Foto’s: Louise Leegwater.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl