Nieuwjaarsduel in Zaandijk: Oud tegen nieuw

Zaandijk- Een traditie op sportpark Schanszicht waar de selectie van zvv Zaandijk tgen oud Zaandijkers op op 1 januari tegen elkaar te voetballen. Huidige selectie tegen oud Zaandijkers. Met 14 doelpunten was het publiek de grote winnaar. De wedstrijd eindigde in 7-7 en natuurlijk was het na afloop gezellig tijdens de nieuwjaarsreceptie.

De ploeg van Christopher Manuputty en Jan Pool gaat ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft met de selectie naar Spanje. Van vrijdag 6 januari tot en met maandag 10 januari beleggen de Zaandijkers een trainingskamp in Sevilla. Daarin zal weer een programma vol activiteiten worden gepresenteerd voor de zondag 4e klasser. Op zondag 5 februari zal Zaandijk starten in Spaarnwoude met een cruciale openingswedstrijd waarin het aanhaken of aanhaken is met de subtop. Met 14 punten uit 10 duels moeten de Zaandijkers behoorlijk gasgeven in de strijd om promotie of degradatie.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl