Nino van den Heuvel vertrekt naar ADO`20

Wormerveer- 3e divisie koploper ADO`20 trekt Nino van den Heuvel van OFC aan. De aanvoerder van de Oostzaners vertrekt naar Heemskerk. De ploeg uit Heemskerk wil dolgraag promoveren naar de 2e divisie.

Enkele weken geleden kondigde Zaankanter Denzel Prijor dezelfde overstap aan. Ook doelman Mike Grim, Daan Boerlage en trainer Roy van der Mije maakte eerder dezelfde overstap. Onder Roy van der Mije veroverde van den Heuvel een basisplaats in Oostzaan.

Van den Heuvel is een echte Wormerveerder en speelde in de jeugd van Fortuna Wormerveer. In Heemskerk wordt Nino herenigd met oud teamgenoot Milan Klopper waar hij eerder kampioen van de eerste klasse mee werd. Daarna volgde een avontuur bij de Spaanse voetbalclub La Nucia, de vereniging waar oud-ADO’20-speler Juan Viedma destijds mede-eigenaar van was.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl