Teamfoto`s selectieteams zaalvoetbaltoernooi Wormer

Wormer-Voor diverse zaalvoetbalteams zit het huidige voetbaljaargang erop. Maar SVA, sc Hercules Zaandam, WSV 1930, RCZ, sv Rood Wit Zaanstad, KFC, FC Zaanstreek en Fortuna Wormerveer maken zich op voor de finale wedstrijden. Die worden vrijdag 30 december in sporthal Wormer vanaf 19:00 uur gespeeld en ook daarvan houdt de website voetbalinzaanstad.nl voetbalminnend Zaanstad op de hoogte. Op de foto`s van onze huisfotograaf Theo van Vlaanderen de teams die afgelopen woensdag 28 december streden voor een finale plek.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl