Fusieclub vv ZVC ’22 is 5.000 euro rijker

VriendenLoterij vriendelijk voor Zaanse Voetbal Combinatie

Zaandam –  Voetbalvereniging ZVC ’22 uit Zaandam is dankzij de VriendenLoterij 5.000 euro rijker. De vereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig deze bijdrag. ZVC ’22 gaat het geld gebruiken voor het nieuwe clubgebouw.

Jacques van Alphen, penningmeester: “Wij zijn een samensmelting van twee clubs; ZVV Zaanlandia en FC Zaandam – nu ZVC ’22. Het is geweldig om te zien hoe een nieuw clubhart is ontstaan, met als kers op de taart een nieuw clubgebouw. We zijn druk bezig met de afronding van het definitieve ontwerp hiervan. Het realiseren van een nieuw te bouwen clubhuis brengt vanzelfsprekend veel kosten met zich mee en elke aanvulling hierop is welkom.” 

Clubs van de Week’ 

Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich aanmelden op www.clubsvandeweek.nl. 

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl