Tweede speelavond Zaans zaalvoetbaltoernooi hervat woensdag 28 december

Wormer- Het Zaanse Kerstzaalvoetbaltoernooi wordt woensdag 28 in sporthal Wormer hervat. Op de tweede speelavond is het de beurt aan de teams van SVA, sc Hercules Zaandam, sv Fortuna Wormerveer, WSV 1930 (zat), WSV 1930, Saenden, vv Jisp en vv Knollendam.

Het toetje voor Zaanse selectieteams leeft zo bleek op woensdag 21 december tijdens de eerste ronde. In grote getalen kwamen de voetballiefhebbers kijken naar hun favorieten. Daar plaatsten RCZ, sv Rood Wit Zaanstad, KFC en FC Zaanstreek zich voor de finaleplaatsen. De finale wordt aanstaande vrijdag 30 december gespeeld in sporthal Wormer aan de Spatterstraat 21. Maar welke teams zich plaatsen en aan elkaar gekoppeld zullen worden is pas woensdagavond bekend.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl