Kerstgroet en nieuwjaarswens namens team Voetbal In Zaanstad

Zaanstad- De voetbalcompetitie ligt momenteel stil. We maken ons dan ook op voor de feestdagen. 
Wij hopen dat iedereen- van clubleden, voetbalouders, vrijwilligers en fans mag genieten van de kerstdagen. Dan maken we ons op voor de jaarwisseling waarin we samen met jullie een toast te kunnen uitbrengen.

Wij hopen elkaar in 2023 langs de lijn weer te zien en gaan dan weer genieten van ons geliefde spel. En uiteraard hopen we jullie weer terug te zien op onze kanalen. Want al het voetbalnieuws op de website van voetbalinzaanstad.nl is mogelijk gemaakt door voetballiefhebbers en vrijwilligers. Wij wensen jullie namens team VoetbalinZaanstad dan ook allemaal prettige feestdagen en een mooie jaarwisseling toe.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl