Uitslagen eerste avond Zaans Kerstzaalvoetbal Toernooi Wormer

Wormer- In sporthal Wormer werd de eerste speelavond van het 2e Zaans Kerstzaalvoetbal Toernooi gespeeld. In poule 1 eindigde RCZ als eerste en werd Rood Wit Zaanstad tweede. In poule 2 was KFC heer en meester en won alle duels en werd poulewinnaar. FC Zaanstreek eindigde- op doelsaldo als tweede.

Onder volop publieke belangstelling werden de wedstrijden in de twee hallen afgewerkt. In totaal zijn er 4 poule`s van 4 teams waarvan de nummers 1 en 2 zich plaatsen voor de finale rondes die op vrijdag 30 december zullen worden gespeeld. De ploegen van poule 3 en 4 komen volgende week woensdag 28 december in aktie. De wedstrijden van vanavond stonden onder leiding van de scheidsrechters Erik Wieringa en Ronald van Hoogenvest.

Uitslagen woensdag 21 december 2022:

cvv Blauw Wit- sv Rood Wit Zaanstad 0-4

zvv Zaandijk- FC Zaanstreek 2-2

vvv Westzaan- RCZ 1-1

KFC 1910- vv Assendelft 2-0

sv Rood Wit Zaanstad- vvv Westzaan 1-1

vv Assendelft- zvv Zaandijk 0-4

RCZ- cvv Blauw Wit W 4-0

FC Zaanstreek- KFC 1910 0-3

vvv Westzaan- cvv Blauw Wit W 1-4

KFC 1910- zvv Zaandijk 3-0

sv Rood Wit Zaanstad- RCZ 1-8

vv Assendelft- FC Zaanstreek 2-6