ZVC`22 streeft in 2023 naar zoveel mogelijk wedstrijden op Sportlaan in Zaandam.

Het nieuwe jaar 2023 brengt veranderingen voor Zaandammers

Zaandam- We naderen het einde van 2022 en 2023 staat voor de deur. Het eerste half jaar voor fusieclub ZVC ’22- vorig jaar fuseerden zvv Zaanlandia en FC Zaandam tot de Zaanse Voetbal Combinatie- is achter de rug. Een half jaar waarin veel goed ging maar waarin het bestuur ook gemerkt heeft dat spelen en trainen op twee locaties niet meevalt.

Vanaf 1 januari 2023 speelt ZVC`22 de meeste wedstrijden op locatie Sportlaan.

Daarom hebben het bestuur, de vrijwilligers van de horeca en van voetbalzaken onderzocht of en hoe ze zo snel mogelijk met alle teams kunnen gaan spelen op de locatie Sportlaan- het oude gedeelte waar FC Zaandam vorig jaar nog speelde. Het bestuur streeft er naar dat per 1 januari 2023 meer teams op de wedstrijddagen aan de locatie Sportlaan in Zaandam kunnen spelen. De locatie Karel Lotsylaan- het oude Zaanlandia complex- is echter dan ook nog steeds nodig. Gezien de groei van de vereniging en de trainingsavonden, zijn beide locaties zeker nog nodig tot alle velden op de Sportlaan klaar zijn.

Het zoveel mogelijk alle wedstrijden spelen op de locatie Sportlaan is een volgende stap in de goede richting om ZVC`22 echt één vereniging te laten voelen. Het zal ongetwijfeld wennen zijn voor iedereen- zoals de spelers, ouders en de vrijwilligers die zorgen dat alles op de wedstrijddagen goed verloopt- maar het bestuur denkt dat deze stap goed is voor iedereen. Het bestuur verklaart: ‘We kunnen elkaar nu echt goed leren kennen en beter samenwerken.”

In het nieuwe jaar in de kantine alleen nog maar met PIN betalen

In de kantine op de Karel Lotsylaan kon je de afgelopen jaren alleen nog met PIN betalen en dat gaan we nu ook doortrekken naar de kantine op de Sportlaan. Per 1 januari is het in de kantine alleen nog maar mogelijk om met PIN te betalen. Pinnen is meer en meer de meest gangbare manier van betalen. Met PIN betalen is veilig en makkelijk.

ZVC`22 luidt het nieuwe voetbaljaar officieel in op 13 januari 2023

Op vrijdagavond 13 januari willen de Zaandammers met alle leden, vrijwilligers, ouders en sponsoren va ZVC ’22 proosten op het nieuwe jaar. Vanaf 19:00 is iedereen welkom in de kantine op de Sportlaan voor een drankje en een hapje. Het bestuur van ZVC ’22 kijkt dan ook met alle leden uit naar een mooi, gezond en sportief 2023.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl