Van Beek nog jaar langer door bij Sporting Krommenie

Krommenie- De huidige hoofdtrainer Jordi van Beek (46) heeft zijn contract bij zondag 3e klasser Sporting Krommenie verlengd. In overleg met de aanvoerder en de club is besloten ook na dit seizoen om er in ieder geval nog een jaar aan vast te plakken. Hetzelfde geld voor assistent Mathijs van Nierop.

De spelersgroep en technische commissie van Sporting Krommenie zaten op dezelfde lijn en wilden door met de huidige inwoner van Saendelft waardoor Jordi van Beek ook in het seizoen 2023-2024 voor de groep zal staan. De oefenmeester gaat dan voor het zevende jaar op rij en dat mag op zich opmerkelijk genoemd worden. Van Beek heeft het plezier nog en de klik met de mensen binnen de vereniging is er niet minder op geworden. Er zit nog voldoende potentie in de groep om na de winterstop weg te komen uit de gevarenzone waarin de Krommenieërs momenteel verkeren. Door de nederlagen bij RCZ en TOG heeft de ploeg zich onnodig in de nesten gewerkt en zal het proberen met passie en strijd de weg omhoog weer te vinden. Sporting Krommenie hervat de competitie op zondag 22 januari met een uitduel tegen het Amsterdamse afc Taba.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl