Zaalvoetballers FC Zaanstreek sluiten 2022 af met 2-3 zege op Helderse Zeemacht 2

Den Helder- In sporthal de Brug in Den Helder namen de zaalvoetballers van FC Zaanstreek het op tegen het 2e team van Zeemacht. In de marinestad keerde de ploeg uit Zaanstreek terug met de driepunten die meer dan welkom waren. De Zaankanters zegevierden met 2-3 en klimmen daardoor naar de 7e plek.

Na het debacle van afgelopen maandag waarin de ploeg van Mo Benaya het aflegde (7-2) tegen titelkandidaat Sparta`67 was de zege in Den Helder een prima opsteker. De ploeg kende dit seizoen een moeizame start en verloor veelal onnodig door niet efficiënt te verdedigen. Met name tegen de top vier ploegen voetbalde the new Great Old prima mee maar was het in de omschakeling vaak niet goed genoeg. De ploeg kreeg de tegengoals te makkelijk tegen en zoeken te vaak de voetballende oplossing. Vrijdag in sporthal De Brug viel alles wel goed. Zodoende kunnen de zaalvoetballers uit de Zaanstreek zich opmaken voor het tweede kerstzaalvoetbaltoernooi in sporthal Wormer. Dat toernooi begint voor de FC op woensdag 21 december. Dan zijn er drie duels tegen de zondag eerste elftallen van zvv Zaandijk, KFC 1910 en vv Assendelft. De eerste twee teams plaatsen zich voor de finaledag op vrijdag 30 december. Alle wedstrijden worden gespeeld in sporthal Wormer aan de Spatterstraat.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl