Receptie Sporting Krommenie in teken afscheid voorzitter Jan Kee

Krommenie- De meeste leden van voetbalvereniging Sporting Krommenie hebben het in de agenda genoteerd, de nieuwjaarsreceptie van Sporting Krommenie op 7 januari 2023. Een hele speciale dit keer want we willen onze voorzitter Jan Kee nog eens in het zonnetje zetten, 22 jaar voorzitterschap is niet niks. En dan te bedenken dat dit niet zijn enige hobby was. Bij Jan Kee zit er gewoon echt 24 uur in 1 dag. Hij slaapt waarschijnlijk niet anders dan kun je niet zoveel dingen doen. Zijn vrouw zit ook niet stil, kortom een druk echtpaar.

Uit betrouwbare bronnen hebben we vernomen dat Jan alweer een ander uitdaging gestart is, namelijk. keyboard spelen, wie weet zien we hem binnenkort nog eens verschijnen op een podium.

In Krommenie willen ze Jan natuurlijk een mooie afscheidsreceptie geven dus verwacht de club dat iedereen in grote getale komt. Robert de Joode heeft zijn functie inmiddels overgenomen en ook hij zal een woord van dank uitspreken.

Voorafgaand aan de receptie kan men komen kijken naar de nieuwjaarwedstrijden waar onder andere het oude eerste elftal tegen het nieuwe eerste elftal speelt.

Geïnteresseerden zijn uiteraard de hele middag en avond van harte welkom maar begroeten doet de club u graag op zaterdag 7 januari om 16:30 uur in de kantine aan de Marslaan in Krommenie.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl