Bestuur ZVC`22 bedankt Tom Grootjen voor bijdrage

Zaandammers zijn ‘bruggenbouwer’ Tom Grootjen veel dank verschuldigd

Zaandam- Afgelopen dinsdagavond heeft het bestuur van de Zaanse Voetbal Combinatie Tom Grootjen bedankt voor vele werk bij het tot stand komen van ZVC ’22.

Tom heeft in de afgelopen twee-en-een-half jaar een belangrijke rol gespeeld in de gesprekken tussen ZVV Zaanlandia en FC Zaandam. FC Zaandam ontstond eerder al uit een fusie tussen het Zaandamse Hellas Sport en zvv Zilvermeeuwen. Hellas Sport was een fusieclub tussen de Zaandamse voetbalverenigingen ZFC en ZVV, ook die verenigingen speelden vroeger in Zaandam.

Mede door de inspanningen van Grootjen is de nieuwe voetbalvereniging tot stand gekomen. Tevens heeft Tom bemiddeld in de gesprekken tussen de wethouder Sport van Zaanstad- Gerard Sleegers- en de fusiecommissie.

Dit heeft onder andere geresulteerd in de herinrichting van het nieuwe sportcomplex en de nieuwbouw van het verenigingsgebouw. Het bestuur van de nieuwe fusieclub is Tom Grootjen dan ook veel dank verschuldigd en in Zaandam zijn ze content in de manier van aanpak van de Wormerveerder.

Foto onderschrift: Ard Jan van Tilborg overhandigd Tom Grootjen een presentje.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl