vv Knollendam klopt hekkensluiter afc Nautilus

Oostknollendam- De zondag selectie van vv Knollendam versloeg afc Nautilus. De ploeg uit Amstelveen heeft in de zondag 5e klasse nog geen punt behaald. En dat lukte ook niet in Oostknollendam waar de thuisploeg met 6-2 te sterk was voor de Amstelveners.

De ploeg van Andy Huitema wist dat het op voorhand favoriet was en speelde vol op de aanval. In de rust stonden de Oostknollendammers voor een handjevol toeschouwers aan de Dorpsstraat 2 al op een 3-1 voorsprong. Na een kwartier spelen in de tweede helft liep het uit naar een 5-1 voorsprong en was het ijs gebroken. Met een eindstand van 6-2 kunnen de groengelen de tweede zege van het seizoen bijschrijven.

Foto`s: voetbalinzaanstad.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl