Koninklijke onderscheiding voor drie ereleden bij ZCFC

Zaandam- Een koninklijke onderscheiding krijgen daar is heel wat voor nodig. Maar burgemeester Jan Hamming kwam naar sportpark Kalverhoek om een grote groep vrijwilligers in het zonnetje te zetten. En voor drie leden werd het welbekende lintje opgespeld.

Voor aanvang van het duel ZCFC tegen Wieringermeer (5-4) werden de genodigden bedankt voor hun inspanningen. Het veelal door corona uitgestelde treffen kon eindelijk doorgang vinden want hetgeen in het vat zit verzuurt niet. Zo dachten ze daar bij de Christelijke Zaandamse Football Club ook over. De heren Hans Dekker, Piet Klokman en Jan Dorjee werden nog eens extra gehuldigd en kregen uit naar van de burgemeester van Zaanstad de bijzondere oorkonde. Uiteraard waren er bloemen voor de lijdende voorwerpen en werd er een groepsfoto met de selectie geschoten.

Foto`s: voetbalinzaanstad.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl