Kampioenen! De voetballers van Sporting Krommenie jo12-2

Sporting Krommenie JO12-2 de beste.

Zaterdagochtend is het team van Sporting Krommenie JO12-2 ongeslagen kampioen geworden! Na een wedstrijd vol spanning en strijd wisten de mannen met 4-2 van ADO ’20 te winnen en daarmee hebben ze alle wedstrijden winnend afgesloten. Een prachtig resultaat, wat ook goed gevierd is door het hele team en begeleiding. Mannen, gefeliciteerd!

Eerder al werd Sporting KrommenieJO12-1 kampioen en nu ook JO12-2 kampioen, hoe doen ze dat toch daar in Krommenie? #krommenie#sportingkrommenie#sportinzaanstad#voetbalinzaanstad#amateurvoetbal#jeugdvoetbal

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl