AZ spelers melden zich op AFAS trainingscomplex ter voorbereiding op 2e seizoenshelft

Spelers terug in training | In beeld

Zaanstad- De spelers van AZ 1 keerden maandag terug op het AFAS Trainingscomplex voor een testdag. Op dinsdag werd de eerste training weer afgewerkt. Behalve Bruno Martins Indi – die binnen individueel aan zijn herstel werkte – verschenen alle spelers van de A-selectie op het trainingsveld. Zinho Vanheusden werkte buiten een individueel programma af.

Voor Djordje Mihailovic was het zijn eerste training bij AZ. De Amerikaan komt over van CF Montréal waar hij afgelopen seizoen in 29 wedstrijden bij 17 doelpunten was betrokken. 

Tweede seizoenshelft
Op 7 januari begint AZ met een thuiswedstrijd tegen Vitesse aan de tweede seizoenshelft. In totaal worden er nog elf thuiswedstrijden voor de Eredivisie gespeeld in het AFAS Stadion. Wil jij daar ook bij zijn? Haal dan nu jouw halve seizoenkaart, bekijk de opties voor Mix & Match of scoor losse tickets!

Foto’s: Carien Snoeijs / AZ Media

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl