vv Knollendam mist veel kansen: Koploper MOC wint 4-1

Midwoud- De 5e klasse zondagvoetballers van vv Knollendam 1 deden het zondagmiddag verrassend goed in het nogal frisse Midwoud. Tegen lijstaanvoerder MOC- dat alle duels nog won- werd uiteindelijk met 4-0 verloren.

In de eerste helft speelde de ploeg van Andy Huitema beter. De kansen werden echter niet benut door de groen-gelen. Na een 2-0 ruststand speelde de thuisclub in het tweede bedrijf wat beter. Het werd uiteindelijk 4-0. Het derde elftal kon het vanmorgen niet bolwerken in Koog aan de Zaan. In de vrieskou werd met 4-1 verloren van KFC 6, dat ook kampioens-kandidaat is

Foto met een verhaaltje. Van de gezellige drukte onlangs in de kantine, tijdens de pubquiz. Dat is wellicht vrijdagavond 23 december niet anders, tijdens het kerstkienen; aanvang 20 uur. En zo zat de kantine in Oostknollendam toch vol, ondanks dat er geen wedstrijd van het eerste team was.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl