vv Knollendam mist veel kansen: Koploper MOC wint 4-1

Midwoud- De 5e klasse zondagvoetballers van vv Knollendam 1 deden het zondagmiddag verrassend goed in het nogal frisse Midwoud. Tegen lijstaanvoerder MOC- dat alle duels nog won- werd uiteindelijk met 4-0 verloren.

In de eerste helft speelde de ploeg van Andy Huitema beter. De kansen werden echter niet benut door de groen-gelen. Na een 2-0 ruststand speelde de thuisclub in het tweede bedrijf wat beter. Het werd uiteindelijk 4-0. Het derde elftal kon het vanmorgen niet bolwerken in Koog aan de Zaan. In de vrieskou werd met 4-1 verloren van KFC 6, dat ook kampioens-kandidaat is

Foto met een verhaaltje. Van de gezellige drukte onlangs in de kantine, tijdens de pubquiz. Dat is wellicht vrijdagavond 23 december niet anders, tijdens het kerstkienen; aanvang 20 uur. En zo zat de kantine in Oostknollendam toch vol, ondanks dat er geen wedstrijd van het eerste team was.