Blauw Wit W gesterkt door vier hoofd en tevens shirtsponsoren

Westknollendam- Met trots konden ze in Westknollendam melden dat zaterdagclub cvv Blauw Wit W per heden vier hoofdsponsors heeft. Socomha en Ztyl waren de afgelopen tien jaar al hoofdsponsor van de club en daar worden Zeker Wonen en Keppel Schilderwerken aan toegevoegd.

Sytze ten Wolde (sponsorcommissie) is ook erg blij met dit goede nieuws. “We zijn trots dat we weer een beroep kunnen doen op echte clubmensen die de club op deze manier financieel kunnen ondersteunen”.

Roy de Saegher (bestuurslid en tevens grensrechter van cvv Blauw-Wit 1) is ook verheugd met Sytze zijn inzet om dit te bewerkstelligen: “Het is mooi om te zien dat echte clubmannen Eric Ouwehand (Socomha) en Dennis de Wijs (Ztyl) wederom op het nieuwe tenue staan als hoofdsponsor. Dat we daar nog twee sponsors aan kunnen toevoegen die nauw betrokken zijn bij het eerste elftal, maakt het alleen nog maar mooier”.

Mark Band (Zeker Wonen) is keeperstrainer van de club en is met Zeker Wonen al enkele jaren shirtsponsor van de veteranen. Sven Keppel (Keppel Schilderwerken) speelt nu voor het tweede seizoen bij cvv Blauw-Wit 1 en heeft het naar zijn zin op de club. Naast zijn doelpunten en assists voor het mannen vlaggenschip, steunt hij de club nu ook financieel als één van de vier hoofdsponsors. cvv Blauw-Wit 1 heeft naast nieuwe wedstrijdshirts ook nieuwe polo’s met dank aan Keppel Schilderwerken.  En clubvrouw Jessica van Dijk heeft de mannen zaterdag voorafgaand aan het duel met Sint Adelbert in de nieuwe tenues vastgelegd.