RCZ de sterkste in derby met Sporting Krommenie

Zaandam- De voetballers van RCZ uit Zaandam pakte in de derdeklasse zondag derby tegen Sporting Krommenie een knappe zege. De vrije ronde van vorige week had de Zaandammers zichtbaar goed gedaan. Na de beker uitschakeling herpakte de Racers zich zondagmiddag prima.

De ploeg van trainer Harry Volkers speelde agressief en leverde op het natuurgras op sportpark Jagersveld veel strijd. Dat werd beloond met twee treffers in de eerste helft. Verdedigend hielden de Racers stand tegen het dit seizoen wisselvallig spelende Sporting Krommenie. Door de zege van de RCZ passeert het de Krommenieërs op de ranglijst. De ploeg van trainer Jordi van Beek kan zijn draai in de zondag 3e klasse nog niet echt vinden. Vorige week zondag verloren de Krommenieërs op eigen terrein van het sterke VSV. Ondanks dat heeft trainer Jordi van Beek in samenspraak met de club zijn contract met een jaar verlengd. Ook volgend seizoen zal van Beek in Krommenie langs de zijlijn staan.

Foto`s: voetbalinzaanstad.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl