OFC moet op zoek naar nieuwe hoofdtrainer: Pieter Mulders bezig aan tweede en laatste seizoen in Oostzaan.

Oostzaan- De hekkensluiter van de tweededivisie OFC moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Pieter Mulders- bezig is aan zijn tweede seizoen in Oostzaan werd vorig seizoen in zijn eerste seizoen op de laatste speelronde op sensationele wijze kampioen van de tweede divisie. In november gaf hij aan zijn contract na het lopende jaargang niet te verlengen.

Mulders gevoel zegt dat hij toe is aan een nieuwe uitdaging. De gedreven wil er altijd het maximale uit halen en geeft zelf aan nog geen nieuwe club te hebben.

De ex prof van Telstar en hfc Haarlem kwam medio 2021 naar Oostzaan. Dit seizoen sprokkelde zijn selectie in 16 wedstrijden slechts 9 punten bij elkaar. Aankomende zondag speelt OFC tegen koploper De Treffers. Een week later-op zondag 11 december 2022- komt IJsselmeervogels op bezoek. Dan begint voor de Tweededivisionist de winterstop en wordt de competitie in 2023 hervat met een duel in Tiel tegen TEC.

Pieter Mulders was eerder in zijn carrière als hoofdtrainer actief bij Rijnsburgse Boys, Koninklijke HFC en VVOG. Hij speelde zelf profvoetbal bij Telstar en HFC Haarlem.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl