Voetbalfeest voor WSV`30 meiden in kantine in Wormer

WSV’30 van groen zwart naar oranje

Wormer- De meidenteams van het Wormerse WSV’30 MO11 t/m MO15 hebben de WK Qatar 2022 wedstrijd tussen Nederland en Ecuador (1-1) gezellig in de kantine aan De Middenlijn in Wormer gekeken. En dat was een prachtig stel waarbij de sfeer er prima in zat.

In gezelschap van de meeste ouders moesten de voetballiefhebbers helaas toekijken hoe Nederland gelijk speelde en de 1-0 voorsprong in de tweede helft niet kon vasthouden. De gezelligheid was er gelukkig niet minder door. De voetballiefhebsters maken zich nu op voor het duel op dinsdag 29 november dat al om 16:00 uur begint.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl