Kampioenen! sc Hercules Zaandam 45+1 (7×7 voetbal)

Zaandam- De heren van sc Hercules Zaandam veteranen 45+ zijn overtuigend kampioen geworden van de KNVB 7 tegen 7 vrijdagavond.

Ondanks het feit dat de competitie met nog 1 speelavond te gaan nog niet is afgelopen kon de vlag al uit. In een poule van 5 teams- HBOK, sv De Meteoor, sv Ilpendam en ZVC`22- zijn de Zaandammers de sterkste gebleken.

Na 16 wedstrijden te hebben gespeeld- daarin 15 maal winst en éénmaal een gelijkspel- heeft deze “gouden lichting” de titel reeds binnen. Binnen de ploeg klonk het al gekscheren: “We gaan nu op voor de landelijke divisie”. Maar eerst spelen de rasechte Zaankanters vrijdag in Amsterdam nog een laatste ronde om de competitie op feestelijke wijze af te sluiten.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl