Makkelijke zege sc Hercules Zaandam op WSV 1930

Zaandam- Het zondag 3e klasse duel tussen subtopper SC Hercules Zaandam en WSV’30 is geëindigd in een eenvoudige zege voor de thuisploeg. De ploeg van Eric Heerings won de derby tegen WSV`30 uit Wormer met 6-0

In de eerste helft was het nog maar 1-0 (de treffer kwam op naam van Bas Ent), terwijl de thuisploeg iets beter was. In de tweede helft werd in 20 minuten tijd- door 4 doelpunten van Jeremy Kho- de genadeklap gegeven. Het werd uiteindelijk 6-0 (Jermin Martis maakte nog de 5-0). “Dit was de beste wedstrijd van SC Hercules Zaandam tot nog toe” klonk het door een vaste supporter van de Herculieten. Volgende duel voor de paars witten is een wedstrijd in Amsterdam tegen het lager geklasseerde FC Ankaraspor. WSV 1930 vervolgt de competitie met een duel in Wormer tegen koploper SVA.

Foto`s: Harry Kho