Sporting Krommenie (zat) trekt zege (3-2) naar zich toe: Wieringermeer in Krommenie verslagen.

Krommenie- De zaterdagvoetballers van Sporting Krommenie wonnen vanmiddag met 3-2 van Wieringermeer. De bezoekers stonden op de elfde plaats en Sporting Krommenie zaterdag stond daar een plaats boven. Bij een nederlaag zouden de blauw witten de ploeg van Dirk Jan Don en Karel Kan op de ranglijst passeren.

In de eerste helft hadden de bezoekers uit Wieringermeer het overwicht maar verzuimde de terechte 0-2 voorsprong verder uit te breiden. Vlak voor rust liet de ploeg de Krommenieërs terugkomen (1-1). In de tweede helft was Sporting Krommenie nog twee keer trefzeker waardoor de tweede zege van het seizoen kon worden gevierd. De uitslag van 3-2 gaat in de boeken waardoor de koekvreters zich weer wat lucht verschaften. Meer foto`s staan op de facebook pagina van voetbal in Zaanstad.

Foto`s: voetbalinzaanstad.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl