Hardwerkend vv Jisp flikt het weer en klimt naar middenmoot: 2-0 zege op afc IJburg (zat)

Jisp- De formatie van Peter Tania flikte het zaterdagmiddag weer door op slinkse wijze te winnen van het Amsterdamse afc IJburg. De bezoekende subtoppers maakte het spel maar het was vv Jisp dat tweemaal doeltreffend was. Op de counter en met de lange bal gokte het op een aantal uitbraken. En met resultaat.

vv Jisp liet vrijwel de hele wedstrijd de opponent uit IJburg het spel maken op het zeer slecht bespeelbare natuurgrasveld in Jisp. Daar had de bezoekende ploeg-die zorgvuldig probeerde te spelen- het meeste last van. Dat vv Jisp mouwen opstroopvoetbal speelt is algemeen bekend maar de defensie hield stand waardoor Jisp twee maal op de counter kon scoren en hierdoor als winnaar van het veld stapte.

Door de zege klimt vv Jisp naar een stabiel plek in de middenmoot. Na de knappe zege van vorige week op De Kennemers is er sprake van een stijgende lijn. Zaterdag 3 december zal vv Jisp zijn mannetje weer moeten staan wanneer het op Sportpark Middenmeer tegen asv DTA Fortius speelt. Meer foto`s staan op facebook

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl