Bekeruitslagen donderdag: RCZ uitgeschakeld, riante zege Fortuna Wormerveer

Zaanstad- Afgelopen donderdag avond stonden de Districtsbeker voor RCZ en Fortuna Wormerveer ingeplaned.

RCZ ging op bezoek bij zaterdag 2e klasser Zwaluwen’30 uit Hoorn. De Hoornaars bleken met 4-1 te sterk voor de Racers. De zondag ploeg van Fortuna Wormerveer brachten het er beter vanaf. Die ploeg was met 0-5 veel te sterk voor het Breezandse ZAP dat in de zondag 2e klasse acteert.

Aankomend weekend is er voor RCZ geen wedstrijd ingeplaned. sv Fortuna Wormerveer neemt het in Castricum op tegen promovendus Vitesse`22. RCZ heeft een vrije ronde en speelt op zondag 4 december in Zaandam tegen Sporting Krommenie.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl