Kampioenen! Futsalteam FC Zaanstreek jo15-1 niet meer in te halen en promoveert na de winterstop.

Zaanstad- Weer een team met kampioenen! De zaalvoetballers van FC Zaanstreek jo15-1 werden kampioen in de 1e klasse van de KNVB zaalvoetbalcompetitie. Met nog één duel te gaan is de ploeg van Roy Klein en Demis Bootsman niet meer in te halen. En woensdagavond was het dan eindelijk raak in het Haarlem College. Dankzij een 2-6 overwinning op Triple Threat/Onside futsal jo15-1 zijn de Zaankanters niet meer in te halen voor de achtervolgers en zijn dus (winter)kampioen.

In een poule met ijvv Stormvogels jo15-1, vv Limmen jo15-2, Team Alkmaar/Sportstars jo15-1, HZV/Het Vennewater jo15-2, Triple Threat/Onside futsal jo15-1 en FC Zaanstreek jo15-1 werd the new Great Old met 9 gespeelde duels en 24 punten overduidelijk de kampioen in de poule. Op woensdag 30 november staat er nog een laatste competitie wedstrijd op het programma. Dan ontvangt de ploeg van Roy Klein en Demis Bootsman het Alkmaarse Team/Sportstars jo15-1. De aftrap in sporthal Wormer is om 19:30 uur.

Mannen proficiat en volgend jaar een treetje hoger en nog meer tegenstand!

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl