Groot Oranjefeest voor de jeugd in voetbalkantine: Jonge fans zien Nederlands elftal met 0-2 winnen van Senegal

Zaanstad- Bij tal van Zaanse voetbalclubs kleurde de kantine maandagavond oranje. Zo was het onder andere bij sc Hercules Zaandam, cvv Blauw Wit W, KFC en sv Fortuna Wormerveer een gezellige boel. De Zaanse voetbaljeugd nam dit keer de kantine over en keken samen met hun trainers naar oranje.

Tijdens de rust werd iedereen voorzien van een lekker broodje. Dat oranje de wedstrijd won was een mooi extraatje van deze leuke avond. De jonge oranje fans zagen het Nederlands elftal tijdens het eerste WK 2022 duel in Qatar met 0-2 winnen van Senegal. Vrijdag wacht de volgende wedstrijd tegen Ecuador. Dit duel begint net als afgelopen maandag om 17:00 uur.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl