Paëlla via Geert Rol voor winnend zaterdagploeg Fortuna W: Laagvlieger sv Beverwijk van Jerry van der Wijst met 7-1 verslagen

Wormerveer- Dit typische Spaanse gerecht stond op het menu na de wedstrijd van Fortuna Wormerveer zaterdag 1. Paco, de schoonvader van Fortuna Wormerveer trainer Geert Rol had werkelijk heerlijk gekookt. Dan moest er natuurlijk wel gewonnen worden en alleen de gedachte al dat er flink gegeten zou worden, gaf de motivatie om flink uit te halen tegen sv Beverwijk van trainer Jerry van der Wijst: 7-1.

De wedstrijd werd nooit een echte strijd want na twee minuten slalomde Kay door de defensie heen en schoot knap de 1-0 binnen. De vrij eentonige wedstrijd had doelpunten nodig en dat duurde best lang.
Maar dan is Ivan daar die messcherp in de 32e en 33e min de 2-0 en 3-0 maakte. Ran miste daarna nog een pingel voor rust.

In de tweede helft liep de zaterdag 1 van Fortuna Wormerveer- dat op de 2e plaats van de zaterdag 3e klasse staat- verder uit. Opnieuw Kay en Ivan die de productie verhoogden naar 4-0 en 5-0. Een kwartier voor tijd zowaar een tegengoal voor sv Beverwijk: 5-1 maar daarna invaller Kenn voor 6-1 en Kay nog een slotakkoord voor de 7-1. sv Beverwijk stond inmiddels met 10 man op het veld na een rode kaart.

Unknown-1.jpeg

Na het ’tjikke tjakke wat drinken we hier’ werd het een lange nazit in de kantine met spelletjes, drankjes en de overheerlijke Paella. Met dank aan de schoonvader van Fortuna Wormerveer trainer Geert Rol.

Schermafbeelding_2022-11-20_om_11.56.56.png

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl