RCZ niet goed genoeg tegen subtopper VSV

Zaandam- Een makkelijker voetballend VSV uit Velserbroek boekte zondagmiddag een terechte zege op het Zaandamse RCZ. De Zaandammers moeite de aanvallend ingestelde ploeg in toom te houden. Op het zware natuurgras bleek VSV een maatje te groot voor de Racers van trainer Harry Volkers. De bezoekers waren vier maal trefzeker en boekte een terechte 0-4 overwinning. Het vorig seizoen naar de 3e klasse zondag gepromoveerde RCZ staat op de teleurstellende 11e plaats en heeft alleen FC Ankaraspor en TOG – dat de Amsterdamse derby uit bij sv Nieuw West United met 2-3 wist te winnen- nog onder zich. Al heeft TOG met één punt minder ook nog een wedstrijd tegoed.

Donderdag 24 november speelt RCZ voor de 2e ronde van de KNVB beker tegen de zaterdagploeg van hcsv Zwaluwen`30. In Hoorn zullen de Racers proberen een ronde verder te komen ten koste van de zaterdag 2e klasser.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl