De voetbalstandaard in eigen clubkleuren en ontwerp direct leverbaar op voetbalzuil.nl

De voetbalstandaard van voetbalzuil.nl is een perfecte manier voor extra sportsponsoring voor professionele maar zeker ook amateur voetbalverenigingen in Nederland. Een extra inkomsten bron voor sportclubs en sportverenigingen. Ook in de Zaanstreek staat de voetbalzuil steeds vaker langs de lijn.

De voetbal standaard, beter bekend als de voetbalzuil is een nieuwe mogelijkheid voor voetbalverenigingen om extra sponsorinkomsten te genereren. Tal van Zaanse voetbalverenigingen bestelde deze op de fraaie website www.voetbalzuil.nl Zo staat de voetbalzuil langs de lijn in Westknollendam, Zaandijk, Koog aan de Zaan, Krommenie, Assendelft en maakten de Zaanse clubs SVA, ZVV Zaandijk, Sporting Krommenie en cvv Blauw Wit W eerder al kennis met de ballenstandaard in de kleuren van hun club.

Via voetbalzuil.nl kun je een perfecte zuil met luxe bal standaard om de wedstrijdbal in te leggen bestellen. De zuil is gemaakt van hoogwaardig trespa evenals de ring die erboven ‘zweeft’. De voetbalzuil zal bij uw vereniging jarenlang meegaan, is hufterproof en kan niet verweren.

De zuil is 35 cm breed, 35 cm diep en 85 cm hoog. Met een gewicht van slechts 14 kg is deze gemakkelijk overal neer te zetten op de wedstrijddag en tijdens andere evenementen. Aan de rang is deze dan ook makkelijk op te tillen.

In de prijs inbegrepen is de opmaak en levering van een complete lay out naar eigen wens. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een full colour opdruk rondom, maar bijvoorbeeld ook voor tweemaal het clublogo en wellicht tweemaal die van de sponsor. Je kunt ook kiezen voor een ontwerp waarin het clublogo en het sponsorlogo van de hoofdsponsor is verwerkt én een verwisselbare magnetische lijst van a4 formaat waarin het eerstvolgende thuisduel van de vereniging, de naam of logo van de wedstrijdsponsor terug laat komen. 

De voetbalzuil kan de gehele dag in de kantine of in het clubhuis staan of bijvoorbeeld vlak voor de wedstrijd worden gebruikt als de teams gezamenlijk het veld betreden. 

De mogelijkheden voor het gebruik en de extra opties zijn zeer divers waardoor de sponsorcommissie veel nieuwe inkomsten kan genereren met dit duurzame kwaliteit product. 

Clubs mogen samen hun ontwerp aanleveren maar desgewenst regelt voetbalzuil.nl samen met de sportclub de opdruk naar uw wens.

Wij denken te allen tijde mee en leveren desgewenst de eigen ontwerp club wedstrijdballen bij die worden gesponsord of voorzien u graag van de pupil van de week ballen die ook met deze voetbalzuil gepresenteerd kunnen worden. Ook de magicbal is een leuke give away die door voetbalzuil.nl in Nederland wordt gedistribueerd.

Zaanse voetbalclubs kunnen via de website voetbalinzaanstad.nl een aanzienlijke korting krijgen. Voetbalclubs die interesse hebben kunnen met de code: VIZ een op de website www.voetbalzuil.nl of per email info@voetbalzuil.nl een messcherpe offerte aanvragen. De sportpilaar wordt binnen de Zaanstreek gratis bezorgd.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl