5e klasser vv Knollendam blij met nieuwe sponsortenue`s

Oostknollendam-Een teamfoto van de vv Knollendam selectie van het seizoen 2022/2023. De gelegenheidsfoto is gemaakt vanwege de nieuwe shirtsponsor WAM.

De ploeg van trainer Andy Huitema heeft in de zondag 5e klasse-B nog geen punt weten te behalen maar zal daar graag op zondag 27 november verandering in willen brengen. Dan ontvangt het de ’turkse’ ploeg uit Haarlem. Op zondag 11 december zal moeten blijken of vv Knollendam of afc Nautilus als hekkensluiter het nieuwe jaar in zal gaan. Ook de ploeg uit Amstelveen staat te boek als een van de mindere amateur ploegen van Noordholland.

Op de foto: staand vlnr Saskia de Groot (verzorgster), Andy Huitema (trainer), Dylan Tromp, Manuel Morales, Jur Blesgraaf, Lars Zijp, Javier Morales, Youri Tromp, Tjeerd v/d Meulen, Edwin Klompmaker; zittend: Kees Versteeg (leider), Kay Versteeg (grensrechter), José Morales, Jaimy Bloem (aanvoerder), Koen Haalboom, Michael Pickers, Romano Damen, Robin Bloem. (Foto J. Leegwater).

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl