ZCFC op Sportpark Kalverhoek te sterk voor Alcmaria Victrix (zat): 1-4

Weer een 4-1 overwinning voor ZCFC

Zaandam- Met een spetterende hattrick van Jesse werd Alcmaria Victrix, geen hoogvlieger in deze competitie, overtuigend verslagen. Het Zaans oranje staat daarmee op de knappe 3e plaats in de zaterdag 4e klasse-A. Op Sportpark Kalverhoek in Zaandam blijkt “Z” een moeilijk te kloppen ploeg.

Dat begon overigens met een stroef begin van ZCFC nadat de Alkmaarders in het begin de 1-0 maakte omdat de defensie even nog in slaap was. Maar langzamerhand kwam ZCFC op dreef, weliswaar niet met flonkerend voetbal maar wel met meer strijd. Voor de rust maakte Jesse met een tegendraadse kopbal de 1-1. Na de rust was ZCFC dominant en zeker toen Jesse tot 2 keer toe scoorde. De 4-1 was een goal van Lucas na een mooie voorzet van Tom. Het had daarna gemakkelijk een hoge score kunnen worden maar de scherpte en het geluk ontbrak. Hopelijk zet ZCFC deze reeks van 4-1 overwinningen voort, ook in uitwedstrijden, zoals volgende week tegen DTS. De pupil van de week is terug bij ZCFC. Dit keer zag Jesse Bergamin hoe het er bij het eerste elftal van zijn club voor, tijdens en na de wedstrijd aan toe gaat.

Zaterdag 12 november 2022 speelt ZCFC in Oudkarspel tegen het stugge DTS. Ook dan zullen de mannen van Patrick Huisman er weer vol voor gaan.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl