vv DZS geeft zaterdagvoetballers RCZ in Zaandam flink pak slaag 0-8

Zaandam- De zaterdagvoetballers van RCZ uit Zaandam zitten in de hoek waar de klappen vallen. Het team van trainer Koc heeft het lastig in de zaterdag 4e klasse waar het steeds beter georganiseerd eerste elftallen treft. Ploegen als SVW`25, DTS, cvv Blauw Wit, ZCFC zitten allen ingedeeld in de 4e klasse-A.

Zo ook afgelopen zaterdag toen het Wijdewormerse vv DZS op visite kwam. De Racers waren volstrekt kansloos en gingen er met een ruime 0-8 nederlaag vanaf. Maar nu moet wel gezegd worden dat vv DZS dit seizoen tot een van de kampioenskandidaten behoort. RCZ staat met zes gespeelde duels op de 13e en tevens laatste plaats en wacht nog altijd op het eerste punt. Fotograaf John van Geenen was getuige en legde een aantal spelers vast op de gevoelige plaat. Aankomende zaterdag 19 november speelt RCZ op sportpark Karnmelksepolder tegen cvv Blauw Wit W.