Voetbalmeiden opgelet: Futsal Club Zaanstreek start met talententeam

Zaanstad- Voetballende meiden van 16 tot en met 23 jaar, omgeving in of rondom de Zaanstreek opgelet! Het zat er al een tijdje aan te komen, maar dan eindelijk is het zover. Futsal Club Zaanstreek gaat beginnen met een Talenten team (Meiden onder 23 jaar) die zal uitkomen in de Hoofdklasse regio Zaanstreek.

Voor dit team zijn wij nog op zoek naar een aantal speelsters die het leuk vinden om in de zaal te voetballen. Wil jij ook dynamiek, techniek en behendigheid in de kleine ruimtes door ontwikkelen maar ook je eigen skills toepassen binnen het zaalvoetbal? Sluit je dan nu aan bij futsal club Zaanstreek.

Wij starten in januari 2023 met een team meiden een zaalvoetbalteam. Wij zoeken hiervoor nog versterking en daarom organiseert Futsal Club Zaanstreek deze week- op dinsdag 15 november om 20:00 uur- een open zaalvoetbal training voor meiden. Lijkt het jou leuk om aan te haken dan zien ze jou graag.

Door zaalvoetbal te spelen ontwikkel je je cardio- pulmonaire systeem, dat hard zal moeten werken. Met heel weinig dode momenten en een hoge spelintensiteit verbeter je je uithouding. En naarmate je meer wedstrijden speelt verbetert ook je concentratie en je beslissingssnelheid.

Dinsdag 15 november van 20:00 uur tot 21:00 uur is er een eerste kennismaking avond en open trainingsavond op het Kuilpad 1f in Zaandam. Plaats van handelen is de Piet Maashal op het complex van sc Hercules Zaandam. Om de week op dinsdag tot de winterstop worden er zaalvoetbal kennismaking avonden georganiseerd van 20:00 uur tot 21:00 uur op de dinsdag 15+29 november en 8+22 december 2022. Let op: de latere bijeenkomsten zijn in de WSV`30 sporthal aan de Middenlijn 1 in Wormer.

Stuur een bericht (info@fczaanstreek) of neem contact op via de url www.fczaanstreek.nl

Tot snel in de zaal!

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl