Jaarvergadering vv Knollendam met als onderwerp het FIFA-certificaat

Oostknollendam- Voetbalvereniging Knollendam houdt donderdagvond haar jaarvergadering. Na het trainen van de selectie en het derde elftal wordt er in clubhuis ’t Trefpunt in Oostknollendam om 21.30 uur begonnen.

En in het gezellige en knusse clubgebouw zal het zeker gaan over het FIFA-certificaat dat nu ruim tien jaar in de kantine hangt. Daarmee laat de voetbal organisatie vanuit Zurich weten dat het hoofdveld van vv Knollendam na de renovatie- in Oostknollendam gingen ze over op kunstgras- voldoet aan de kwaliteitsnormen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl