AZ tegen Eintracht Frankfurt in play-offs Youth League

Zaanstad- AZ speelt in de play-offs van de UEFA Youth League tegen Eintracht Frankfurt. Zo bleek dinsdag uit de loting in het Zwitserse Nyon. De wedstrijd tegen de Duitsers wordt op 7 of 8 februari op het AFAS Trainingscomplex afgewerkt.

De Alkmaarders verzekerden zich vorige week van een plaats in de play-offs van het Onder 19-equivalent van de Champions League. Over twee wedstrijden bleef de formatie van Jan Sierksma in balans met Rode Ster Belgrado: 1-1 en 2-2. Na een strafschoppenserie trok AZ aan het langste eind. Eerder in het toernooi werd ook het tweeluik met Shamrock Rovers FC gewonnen.

Runner-up Frankfurt
Eintracht Frankfurt is een runner-up van de poulefase van het Champions League Path. Daarin nam Die Adler het op tegen Tottenham Hotspur FC, Olympique de Marseille en latere groepswinnaar Sporting Portugal.

Thuisvoordeel
De play-offs van de Youth League wordt over één wedstrijd beslist. AZ heeft hierin als deelnemer van het Domestic Champions Path het thuisvoordeel. Bij het duel op het AFAS Trainingscomplex is er vrije toegang voor publiek. De definitieve speeldata worden binnenkort bekendgemaakt.

https://youtube.com/watch?v=Ruxd1H94hr0%3Fenablejsapi%3D1%26origin%3Dhttps%3A

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl