vv Knollendam 1 in nieuwe shirts onderuit, 11-1

Subtopper WBSV veel te sterk

Westbeemster- Een wedstrijd om maar heel snel te vergeten. Weliswaar speelde vv Knollendam 1 voor het eerst in het nieuwe tenue, maar succes bracht het niet. In Westbeemster ging het vlaggen-schip zondagmiddag in stromende regen flink onderuit, 11-1.

Ook het derde elftal verloor, thuis tegen FC Purmerend 5 (0-2). Komende zondag speelt het eerste elftal van trainer Andy Huitema eindelijk weer eens een thuiswedstrijd. Op zondag 13 november komt het Amsterdamse SDW 1 op bezoek dat met 3 punten iets boven hekkensluiter vv Knollendam staat. Bij winst kunnen de Oostknollendammers op gelijke hoogte komen.

Foto met verhaaltje. Van Pim Knijnsberg, VVK-lid van verdienste. De Mopper (en zoveel meer) toont het nieuwe Knollendam 1-shirt. Daarin speelde het vandaag in Westbeemster.

Over vier dagen: jaarvergadering vv Knollendam donderdag 10 nov. Iedereen die zich betrokken voelt bij de club: kom deze avond naar clubhuis ’t Trefpunt, aanvang 21.30 uur.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl