Strijdbaar ZCFC boekt 4-1 zege op SVW`27

Zaandam- Een zeer strijdbaar ZCFC boekte zaterdagmiddag een mooie overwinning (4-1) op SVW`27. -Het waren twee gelijkwaardige ploegen, SVW’27 uit Heerhugowaard en ZCFC, zeker in de eerste helft. ZCFC nam na een kwartier spelen- via Tom- een voorsprong, maar al heel snel werd de stand alweer gelijkgetrokken: 1-1. Veel duels, veel strijd, niet altijd fraaie combinaties, maar zeker de moeite van het kijken waard. Vlak voor het einde werd het 2-1 door een fraai schot van Severio. Na de rust probeerden de groen-zwarten uit Heerhugowaard uit alle macht de stand weer gelijk te trekken, maar ZCFC gaf geen krimp en wist met snelle uitvallen zo nu en dan gevaar te stichten. Pas ver in de 2e helft kwam de 3-1 tot stand weer met een mooi schot van Mourat. En vlak voor het einde werd het nog 4-1, wat geflatteerd, na een fraai uitgevoerde counter. De overwinning was te danken aan de grote inzet van het gehele team. ZCFC rukte daarmee op naar een 3e plaats in haar klasse. Veel vreugde, maar die werd enigszins getemperd door een grote, eerste nederlaag van ZCFC 2.

Volgende week weer een thuiswedstrijd, dan speelt het Zaans oranje tegen Alcmaria Victrix. Die ploeg verloor zaterdag in Alkmaar van cvv Blauw Wit W.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl