Joey Kooij leidt UEFA Youth League kraker Juventus-PSG

Monnickendam- De van origine Oostzaanse topscheidsrechter Joey Kooij heeft de leiding bij het UEFA Youth League-duel tussen Juventus en Paris Saint-Germain.

Joey Kooij is door de UEFA aangesteld als scheidsrechter bij het UEFA Youth League-duel Juventus – Paris Saint-Germain. Hij wordt bijgestaan door de Nederlandse assistent-scheidsrechters Rogier Honig en Roy de Nas. Vierde official is de Italiaan Lorenzo Maggioni. De wedstrijd wordt op woensdag 2 november gespeeld in Turijn en begint om 16.00 uur

De Onder 19-teams van Juventus en Paris Saint-Germain spelen om de groepswinst in groep H van de UEFA Youth League. De Fransen leiden de groep met 12 punten uit 5 wedstrijden, gevolgd door de Italianen met 10 uit 5. Beide clubs zijn al zeker van plaatsing voor de volgende ronde.

Foto: KNVB media