AZ na strafschoppen naar play-offs Youth League

Formatie van Jan Sierksma in balans, strafschoppen brengen beslissing. 3-4.

Belgrado- AZ heeft dinsdagavond de play-offs van de UEFA Youth League bereikt. In het Servische Voždovac Stadium bleef de formatie van trainer Jan Sierksma in balans met Rode Ster Belgrado: 1-1. Doordat ook het eerdere duel in Zaanstad gelijk bleef (2-2), moesten strafschoppen voor de beslissing zorgen. Hierin kroonde AZ zich tot winnaar: 3-4. 

WEDSTRIJDKARAKTERISTIEKEN:
Rode Ster Belgrado – AZ* 1-1 (0-0) (*w.n.s.)

UEFA Youth League

Opstelling Rode Ster Belgrado: Jovan Miladinović; Kosta Nedeljković, Stefan Leković, Nemanja Vidojević, Boris Matić; Luka Lečić, Nikola Stanković, Aleksej Vukičević (70. Stefan Radujko); Stefan Miladinović (81. David Ivić), Jovan Mijatović, Luka Stojsavljević (64. Ignjat Brajić). 


Opstelling AZ: Rome-Jayden Owusu-Oduro; Daniël Beukers, Wouter Goes, Enoch Mastoras (46. Kees Smit), Sem Dekkers; Nick Twisk, Fedde de Jong, Lewis Schouten; Jayden Addai, Ernest Poku (85. Tom Kerssens), Ro-Zangelo Daal (66. Mexx Meerdink). 

Scoreverloop: 77. Poku 0-1, 87. Leković 1-1.
Gele kaarten: Stanković (Rode Ster Belgrado), Mastoras, Addai, Twisk, Goes (AZ). 
Rode kaarten: 90+5. Twisk (2x geel / AZ)
Bijzonderheden: 84. Meerdink (AZ) mist strafschop. 
Scheidsrechter: David Fuxman (ISR).

Foto: Rode Ster Belgrado

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl