vvv Westzaan komt in Amsterdam sterk voor de dag bij koploper sv De Meteoor: 1-2

Amsterdam- Het was prachtig wat de Westzaners zondagmiddag in Amsterdam op de mat legden bij koploper SV De Meteoor. Al na een kwartier wist Nielen de score te openen (0-1) en had de thuisploeg tot de 40e minuut geen enkele kans. Die ene kans resulteerde in een handsbal van goalie Hartog en dat betekende de rode kaart. Nielen moest geofferd worden voor reserve keeper Kat.

De tweede helft werd uiteraard een ander beeld daar de koploper minimaal op zoek was naar de gelijkmaker. Het raakte eenmaal de paal maar voor de rest hield uitblinker Kat met zijn oersterke verdediging het Westzaanse doel schoon. Dat betekent dat vvv Westzaan weer helemaal terug is om de bovenste plekken in de zondag 4e klasse. Met 3 gespeelde duels en zes punten doet de ploeg van Pieter van Netten het goed. ZOndag 6 november ontvangt vvv Westzaan vv Oosthuizen. De week erna volgt de kraker in en tegen Zaandijk.

Foto’s: Arno van den Broek