Traditie ‘Pupil van de week’ bij cvv Blauw Wit W terug van weggeweest

Westknollendam- Vanaf aanstaande zaterdag verricht de Pupil van de week weer de aftrap bij cvv Blauw-Wit 1. In Westknollendam zien ze daarmee een oude traditie weer terugkeren.

De jeugdafdeling van cvv Blauw-Wit staat in bloei. De laatste jaren is er weer gezonde toestroom naar het sportpark en daar zijn ze als vereniging erg trots op. Een mooier moment om het initiatief Pupil van de week nieuw leven in te blazen is er niet. Vanaf aanstaande zaterdag wordt de aftrap bij wedstrijden van de Heren 1 weer verricht door een jeugdspeler.

Zaterdag verwelkomt de selectie een dubbele kampioen. JO8-speler Thiego gaat namelijk de aftrap verrichten. Thiego werd met zijn team kampioen in de eerste fase van de jeugdcompetitie én is daarnaast onze topscorer lotenverkoper voor de Grote Club Actie met meer dan 100! verkochte loten. Thiego wordt begin november 6 jaar en zit op de Theo Thijssen school. Zijn favoriete BVO is AZ. En het leuke aan cvv Blauw-Wit W vindt hij zijn leuke team! Thiego beleefde een mooie middag, mocht de bal van de voetbalzuil.nl pakken maar zeg zijn favorieten zaterdag helaas wel van DZS verliezen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl