Alles zit tegen voor Fortuna Wormerveer in uitduel bij AGB.

Amsterdam- Het is nooit leuk als je als aanhanger van je eigen club aanwezig bent bij een wedstrijd die met 6-0 is verloren. Dat overkwam Fortuna Wormerveer zondag 1 in het uitduel bij AGB.

Nu zijn het maar drie verliespunten- over een heel seizoen helemaal niet erg-, maar tussen de Fortuna Wormerveer oren doet het toch pijn en zal de nederlaag nog wel even naklinken. De Wormerveerders dalen ook nog eens af naar de middenmoot.

Al heel snel wisten de Amsterdammers uit een corner in de vierde minuut de 1-0 achter Justin te plaatsen. Dat betekende meteen dat Fortuna Wormerveer vol onder druk kwam te staan. Een uitval leverde een grote kans op voor Jordi maar zijn bal werd te slecht ingeschoten.

In het veld was er veel beweging voorin bij AGB. Fortuna W heeft het daardoor lastig achterin. Bij een uitval van Wormerveerse zijde ziet Arsenio zijn schot net over gaan. Vervolgens gaat een schot van Yassin direct uit lucht ook net over. De druk van de thuisploeg noopt Fortuna W om de lange bal te spelen en te loeren op een counter. Dat maakt dat de bezoekers uit Wormerveer iets beter in de wedstrijd komen.

Een AGB schot vanaf 10 meter wordt doorJustin prima gepakt. Andermaal een goede actie van Yassin, maar zijn schot gaat over. Vlak daarna wordt de bal goed teruggelegd door Yassin. Jasper schiet hoog over. Ook Dani schiet, maar de AGB keeper weet te redden. Een AGB uitbraak betekent de 2-0 voor de Amsterdammers. Luttele minuten later is het al 3-0 voor AGB. De defensie van Fortuna Wormerveer staat erbij en kijkt ernaar.

In de rust een aantal wissels. Tringo, Stijn en Cerezo erin. Kenjiro, Arsenio en Yassin eraf. Het mag niet baten want de 4-0 en 5-0 volgen elkaar snel op. Als het dan vanuit een corner ook nog 6-0 wordt is het over en uit. ‘Afgetroefd op alles’ zo klinkt het langs de lijn. 

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl