vv Jisp klopt hekkensluiter Rood Wit Zaanstad (zat)

Jisp- De zaterdagvoetballer van sv Rood Wit Zaanstad zijn er in de 5e klasse-A niet in geslaagd om van de hatelijke 0 punten en de rode lantaarnplek af te komen. Op bezoek bij vv Jisp werd zaterdagmiddag met 4-0 verloren.

Dat de Zaandammers een moeilijke middag tegemoet gingen was duidelijk maar de rood witte formatie zal de eerste punten toch echt moeten gaan pakken tegen ploegen die onderin staan. Zaterdagmiddag kreeg sv Rood Wit Zaandam zaterdag toch echt mogelijkheden om te scoren, zeker in de slotfase had het tweemaal trefzeker moeten zijn. Maar de efficiëntie bij de bezoekers was er ook in de kelderkraker in Jisp vanmiddag niet. Halverwege de tweede helft werden de Zaandammers door de thuisploeg van trainer Peter Tania op conditie afgetroefd. En als de Jispenaren ook hun kansen hadden benut had het zowaar de score kunnen verdubbelen.

Jisp zou het dit seizoen menig tegenstander zomaar eens erg lastig kunnen maken. De ploeg weet de mouwen op te stropen en hebben na vijf duels al zes punten bij elkaar gesprokkeld. Zaterdag 15 oktober werd er al knap gewonnen (3-2) van subtopper Sporting Andijk. Die ploeg won begin oktober met maar liefst 16-0 van sv Rood Wit Zaanstad. Volgende week zaterdag gaat Jisp op bezoek bij koploper Vrone dat de gedoodverfde titelkandidaat van de 5e klasse zaterdag is. Maar de koploper speelde deze zaterdag met 2-2 gelijk tegen Sporting Andijk en liet zodoende de eerste punten van het seizoen liggen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl